Framtidsfunderingar

Jag har nästan kommit fram till vad jag vill pyssla med i framtiden. Det lutar väldigt mycket åt svenskalärare för gymnasium, men sedan finns det ju så mycket annat jag vill också. Som att starta upp mitt egna företag till exempel eller skriva mina böcker.
Jag vill så oerhört gärna göra ALLT det där och jag hoppas verkligen att jag kan. Det kommer nog bli oerhört tufft att nå upp dit, men jag ska försöka att göra mitt bästa.
Den här dagen har varit väldigt mysig och rolig. Jag har försökt att plugga till svenskan, men inte kommit så långt som jag vill. Har tänkt att ta ett bad och ligga och läsa om vokaler och sedan försöka besvara övningshäftet lite grann. Har mer litteraturtext att gå igenom, men jag vill gärna skriva lite innan jag gör det också. Vi har tenta vecka två oc hjag vill gärna bli färdig innan jag åker hem till Jönköping över jul och nyår. Har även ätit med Marcus på vår favoritrestaurang här nere samt gjort lite på en scrapbook (köpte ett megafint set idag, syrran ska få ett likadant i julklapp =) Don't worry, hon kommer inte att läsa det... ^^ Hon är fem år och vet inte hur man använder en dator ens hihi) Oså har jag ätit massor av god frukt, lyssnat på musik, pratat med en vän i telefon och lite med andra vänner över MSN. 

Har massa mysiga känslor i kroppen just nu, känns som livet leker ^_^ Dock lite oro inför framtiden, men jag hoppas att det löser sig. =)

PS. Tack så jättemycket för alla grattis jag har fått, både här och på andra Internetsidor, sms och telefon! =) DS

Grattis, grattis till mig!

Jag fyller år! =)

Possibility Lykke Li



Åh vad jag älskar New Moons soundtrack. Speciellt den här låten. Jag har aldrig lyssnat på Lykke Li innan, men kanske ska börja nu? Den här låten är så fin och har passat perfekt in på min sinnesstämning idag.
Förresten, om ni inte redan har sett New Moon tycker jag att ni ska gå och se den. Den var bra och helt klart sevärd om man är ett Twilight-fan.

Sockerfritt

Alice Burdeu.

Min pojkvän säger att jag skriver spännande historier. Det är nog den tredje i ordningen han läser nu och jag hoppas att han har rätt. Jag tvivlar så mycket på mig själv och mitt skrivande så det är inte sant. Men nu har jag gett mig själv tre månader, jag hoppas att det kommer att gå bra.

Jag har precis vaknat. Min pojkvän är duktig och städar köket, medan jag tittar på. Han har städat nästan hela lägenheten. Jag skulle också hjälpa till, men jag blev sjukt svag i kroppen.

Jag tänkte skriva om det igår, anledningen till att jag ofta känner mig svimfärdig och sådant är för att jag har upptäckt väldigt många tecken som tyder på diabetes i min kropp och jag är rädd. Svimfärdighet är ett av symptomen nämligen och ibland är jag så yr att jag inte ens kan sitta upp utan måste ligga ner alldeles stilla. Jag har inte kollat det för jag mådde skit idag så jag ringde inte till vårdcentralen, vilket var ganska dåligt gjort. Men men. Jag får ringa på måndag om inte symptomen avtar, måste ändå ringa dit och förnya mitt recept så att jag kan hämta ut mina astamedeciner.

Nu har jag en slags "life turn" eller vad man ska kalla det. Jag ska sluta äta socker. Inte helt, men jag måste ha det sockerfritt nu i alla fall, under en längre period. Men det kommer inte betyda att jag inte kan njuta av allt som jag har tyckt om innan. Det har jag insett nu. Det finns ju massor med grejer som man kan ha istället för socker! Ikväll ska jag testa att göra chokladbollar utan socker, chokladsuget har satt in igen haha. Jag hittade ett recept från en diabetikerblogg som verkade god, men den hade lite socker i. Jag ska göra helt utan från grundreceptet. Jag är inte helt säker på att det kommer att bli gott, men hey, det kan ju bli! Gäller att testa bara. :)

Håll tummarna för att jag inte har diabetes!

Puss och kram bloggen

 


Svimfärdighet

Kirsten Stewart

Jag skrev ett helt inlägg nyss, men tog bort det.
Inte värt att publiceras.
Åh, crap.

RSS 2.0