Kommande konserter

Vet du inte när favoritbandet spelar?
Eller du kanske bara vill ha allmän koll vilka band och artister som kommer till Sverige? Kanske är det något du vill se. :-)
Jag har listat de allra senaste artisterna och banden som kommer till Sverige inom de kommande månaderna!

Oktober/november:

Idol 2009



Upplev Idol på riktigt!
Showen kommer att vara i Nacka, Stockholm nu på fredag (23/10), men sänds även nästa vecka på samma ställe. Tyvärr är det slutsålt helt i Stockholm under hela oktober, men biljetter till november finns så skynda att boka! I november är Idol i Malmö Arena och i december på Skandinavium, Göteborg.
Biljetter kostar runt 195:- och uppåt.
Du kan läsa mer om Idol och de olika datumen mer exakt här.


Salem Al Fakir


Nu på fredag 23/10, uppträder han i Kristianstad, dit kan man fortfarande boka biljetter. Sedan är han bland annat i Vara konserthus, i Lund, Göteborg och Uppsala under oktober och lite i november.
Så vill du se Salem tycker jag att du ska boka biljett!
Biljetten kostar runt 250:-
Du kan läsa mer om Salem Al Fakir konserten och de olika datumen mer exakt här.

Fibes oh Fibes!



Lördag 24 oktober kan du se Fibes oh Fibes uppträda i Västerås. De gör bara en enda konsert vad jag kan hitta, så passa på!
Upplev härlig popmusik när den är som bäst på Sigurdsgatan 25 i Västerås. :-) Det är 18-gräns, men minderåriga får chans att se konserten om de är med i målsmans sällskap.
Biljetterna kostar runt 185:- och de finns kvar på Ticnet!
Du kan läsa mer om Fibes Oh Fibes! konserten och annan info mer exakt här.

Moneybrother



Moneybrother spelar lördag 24 oktober på Trädgår'n i Göteborg, men också 29 oktober i Uppsala, 30 okober i Sundsvall och 27 november i Luleå.
Biljetter finns kvar till alla datumen! :-) Tyvärr är det åldersgräns på vissa ställen, mellan 18-20 år, men på en del ställen är det okej för minderåriga om en vuxen följer med. För konserten i Luleå kan jag inte se någon åldersgräns, så dit är nog alla välkomna! :-)
Du kan läsa mer om Moneybrother-konserten och de olika datumen mer exakt här.

Muse



Brittiska rockbandet Muse gör bara en enda spelning i Sverige (efter vad jag kan se) och den kommer bli grym! Konserten går av stapeln lördag 24 oktober, det finns fortfarande biljetter så skynda boka! Spelar på Hovet i Stockholm. Åldergräns 13 år.
Biljettpris 470:-
Du kan läsa mer om Muse-konserten och annan information mer exakt här.

Mustasch



Nu på fredag 23 oktober kan man se Mustasch i Huskvarna. De spelar även hela slutet på oktober i bland annat Skövde, Örebro och Göteborg. Du kan även se dem den 4:e december på Palace i Kalmar.
Biljettpris från 275:- och uppåt. Oftast är åldersgränsen 13 år, men det finns 18-årsgräns på en del ställen så kolla det noga.
Du kan läsa mer om Mustasch-konserten och de olika datumen mer exakt här.


November/december

Lars Winnerbäck



Från 30 oktober till 12:e december spelar Lars Winnerbäck runt om i vårt avlånga land. Tyvärr är biljetterna slut till den 30 okober, 31 oktober och 19:e november. Men till de andra datumen finns det forfarande biljetter för den som är intresserad.
Han spelar bland annat i Karlstad, Göteborg och Stockholm.
Biljettpris: 365:- Åldergräns: Från 13 år.
Du kan läsa mer om Lars Winnerbäck-konserten och de olika datumen mer exakt här.

Takida



Fredagen 13:e november till 4:e december spelar Takida i bland annat Jönköping, Göteborg, Stockholm och Umeå. Inga av biljetterna är hittills uppbokade. Vill ni se ett riktigt bra band tycker jag att ni ska kolla in Takida. :-) Jag själv blir rätt sugen då Jönköping är min gamla hemstad. Hehe.
Biljettpris: Från 350:- Åldergräns: Från 13 år.
Du kan läsa mer om Takida-konsterten och de olika datumen mer exakt här.

Observera!
Jag vet att en del datum är tidiga, särskilt när det är nu på fredag. Men hey, deppa inte om du inte känner för att åka på en spontan-resa. Många av banden har flera datum. :)
För att kolla in fler band,/artister och evenemang, klicka på denna länk!

Källor till bilderna:

Här


Här

Här

Här

Här

Här

Här

Här



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0